PART II – SETUP PAGE FB BARU

Dah siap setup page FB macam yang den cerita tadi.. next task kita boleh invite friendlist kita yang sesuai untuk like page kita.

Den ulang naa.. friendlist yang sesuai.

Kalau page tudung.. invite perempuan dah la.

Kalau lokal biz.. filter dulu guna teknik macam dalam gambar supaya kita invite mereka yang ada dalam kawasan bisnes kita sahaja.
.
.
Kalau likers yang tak berkualiti melekat di page kita, ada kemungkinan kita akan rugi pada masa depan bila kita nak buat iklan target likers sendiri.

Sebab tu kalau nak beli page, pastikan page yang dibeli tu likers dia memang orang betul, bukannya fake acc.
.
.
Next.. nak kena setelkan job pending untuk satu butik kat bangi pulak┬á­čśé┬átak tido lah malam nih.

Najmi Adnan
 

>