THIS IS YOUR BIG, BOLD HEADLINE
TO GRAB ATTENTION.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed
non euismod elit, et tempor augue.

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

Mauris venenatis ac nulla nec pharetra. Nam interdum lectus diam, ac pulvinar velit
vehicula ut. Duis a vulputate tellus. Sed mattis justo diam, non vehicula orci auctor rutrum.

icon1b

Setup FB Page

Praesent tortor nibh, faucibus at purus nec, tincidunt condimentum ligula. Sed lobortis
laoreet lorem, nec fermentum enim suscipit non.

icon2b

Facebook Marketing

Phasellus est lacus, congue sodales urna tristique, vehicula vulputate ligula. Phasellus
leo dui, adipiscing eu mollis sed, rhoncus vel sapien.

icon3b

Facebook Ads Advanced

Mauris venenatis ac nulla nec pharetra. Nam interdum lectus diam, ac pulvinar velit
vehicula ut. Duis a vulputate tellus. Sed mattis justo diam.

Our Recent Contributions

IMPAK TANPA FB ADS (part II)

Cuba tengok dulu gambar, dan hagak-hagak boleh nampak tak apa yang den nampak.. Teknik zero kos marketing yang nih memang menarik. Cuma kalau tak di 'execute' dengan betul, mungkin boleh kena ban dengan admin page 😂 . . Den panggil teknik ni POST HIJACK.. Nak panggil teknik spam pun boleh.. sebab memang spam pun 😆 . . Antara tips yang penting untuk exec [...]

Continue reading»

Tips untuk Page baru sebelum run Facebook Ads

Sebelum buat FB Ads, seboleh-bolehnya 3 benda ni kita kena buat supaya orang yang masuk page kita yakin untuk beli, lawat kedai, atau set appoinment bisnes dengan kita. . . 1) Letak Profile Picture dan Timeline Cover yang boleh menyakinkan pengguna fb untuk berurusan dengan kita. Profile Picture ni kena ikut jenis bisnes juga. Kadang2 sesuai guna gambar produk, kadang2 [...]

Continue reading»

PART II – SETUP PAGE FB BARU

Dah siap setup page FB macam yang den cerita tadi.. next task kita boleh invite friendlist kita yang sesuai untuk like page kita. Den ulang naa.. friendlist yang sesuai. Kalau page tudung.. invite perempuan dah la. Kalau lokal biz.. filter dulu guna teknik macam dalam gambar supaya kita invite mereka yang ada dalam kawasan bisnes kita sahaja. . . Kalau likers yang t [...]

Continue reading»

Baru cuba Facebook Ads? Tips ini untuk anda

Kepada yang baru cuba fbads.. Result utk setiap jenis produk/bisnes akan berbeza. Biasanya disebabkan faktor luaran.. Contoh 1. Kehendak pasaran itu sendiri.. Dan kehendak pasaran ini berbeza mengikut lokasi bisnes.. Lain lokasi, lain kehendak atau keperluan masyarakat. 2. Faktor trend.. Contoh kat Taiping tahun lepas viral big coffee RM5. Tak lama lepas tu senyap.. [...]

Continue reading»

Our Clients

fastforward-white-2


morning-star-white-2



wastingtime-white-2

 

Praesent at Leo Pellentesque

Cras interdum et justo sed posuere. In hac habitasse platea dictumst. Quisque pharetra,
purus quis viverra aliquet, sem libero congue lectus, nec consequat justo mi tempus felis. Curabitur ut tempor
augue. Phasellus venenatis venenatis pellentesque. Aliquam erat volutpat.

Get a Quote

>