fbpx

Uncategorized

Specifikasi peranti untuk buat Facebook Ads dengan lancar

Ramai orang kata, buat Facebook Ads ni senang. Tapi kalau buat Facebook Ads secara hardcore, spesifikasi peranti mestilah mencukupi untuk menampung beban kerja Facebook Ads. Facebook Ads memerlukan kuasa pemerosesan komputer yang tinggi kerana: Perlu bukak banyak tab google chorme serentak Perlu bukak microsoft office sambil buat Facebook Ads Perlu transfer data dengan pantas Hari …

Specifikasi peranti untuk buat Facebook Ads dengan lancar Read More »

IMPAK TANPA FB ADS (part II)

Cuba tengok dulu gambar, dan hagak-hagak boleh nampak tak apa yang den nampak.. Teknik zero kos marketing yang nih memang menarik. Cuma kalau tak di ‘execute’ dengan betul, mungkin boleh kena ban dengan admin page ? . . Den panggil teknik ni POST HIJACK.. Nak panggil teknik spam pun boleh.. sebab memang spam pun ? . . …

IMPAK TANPA FB ADS (part II) Read More »

scenery, moon, sky

Google My Business

Malam ni kita tolong klien ads setting Google My Business utk premis dia. Rugi bila orang cari brand kita tapi tak keluar dekat google. Bila kita apply Google My Business, walaupun kita takde website, maps listing business kita masih boleh keluar apabila pengguna search bisnes kita di Google. . . AGAK2 KAN… Kalau kita ada …

Google My Business Read More »