Nak Tambah Income Jadi Ejen? Baca artikel ini dulu

NAK TAMBAH INCOME JADI EJEN?
BACA NI DULU..

FOUNDER PRODUK ADA 2 JENIS..

Founder Type A.. Mereka ni buat produk.. Packaging design bg cun melecun.. Lepas tu beli plastik poslaju byk2 isi stok..

Up caption “hasil kutipan utk hari ni.. Mudahnya niaga online”.. Boost post setting interest ‘azizan osman’.

Maka berpusu2 lah rakyat2 jelata beli borong dan menjadi ejen.. Dah ada stok kat tangan baru tau payah nak jual.

Nak buat fbads, buka page HQ, copywriting menjual tkde.. Gmbar apa pun takde.. Maka terpaksa lah ejen tadi bertungkus lumus menyiapkan bahan2 promosi sendiri.

90% dari ejen atas ni.. Produk akan berakhir bawah katil atau lelong amal jariah kpd kwn2 terdekat.. Founder Type A apa kisah.. Duit u dia dah dapat maaa…
.
.
Founder Type B… Mereka ni ada produk, dan mereka ni juga bertungkus lumus jual produk sendiri kepada pengguna.

Mereka sdiri test run fbads.. Sediakan gambar2 dan video berkualiti.. Berpening2 mikir copywriting yg boleh lepas sistem fbads dan pada masa yg sama cukup kuat utk menyakinkan org utk beli.

Ada yg siap masuk expo semata2 nak dapat feedback direct dari pengguna.. Lepas tu revise dan upgrade lagi produk.

Ada yg tiap2 bulan buat meeting dan provide training kepada ejen.. Supaya sale ejen2 mereka bertambah.

Ada yg smpai tahap keluarkan bajet promosi lumsum utk iklan2 radio, tv, billboard, majalah. Semata2 nak naikkan brand produk. Bila org kenal, lebih mudah utk ejen jual.
.
.
CADANG NAK TMBAH INCOME 2018?

Jadi lah ejen kpd Founder Type 2. Mudah reja sebab mereka dah tolong tebas semak2 samun.. Tinggal kita nak masuk cabut rumput sikit2 ja.

Btw, founder tak pernah salah sebab semua founder nak untung.. Salah kita sendiri sebab salah pilih founder 
.
.
Minta jasa baik anda SHARE posting ini supaya 2018 nanti kes2 produk bawah katil dpt dikurangkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top