IMPAK TANPA FB ADS (part II)

Cuba tengok dulu gambar, dan hagak-hagak boleh nampak tak apa yang den nampak..

Teknik zero kos marketing yang nih memang menarik. Cuma kalau tak di ‘execute’ dengan betul, mungkin boleh kena ban dengan admin page 😂
.
.
Den panggil teknik ni POST HIJACK..

Nak panggil teknik spam pun boleh..
sebab memang spam pun 😆
.
.
Antara tips yang penting untuk execute teknik ni, pastikan komen yang kita letak tu masih berkaitan dengan topik perbincangan.

Baru la serba salah admin tu nak delete..huhu
.
.
So bayangkan kita hijack komen dekat status yang 100 ribu orang nampak.

Dapat 20 org yang klik iklan kita kira ok la kan.
.
.
Cuma saya sarankan, sekadar guna teknik ni utk kumpul duit. Bukan selama-lamanya buat macam ni.

Bukan apa, sebab kdg2 kita tak minta izin pun dekat owner utk posting iklan.. mana tau kalau ada owner page yang tak redha.
.
.
Tapi pada masa yang sama saya juga faham ramai ejen dropship tak punya bajet besar utk fb ads. Lagi pun untung dropship berapa la sangatkan 

Jadi mungkin teknik ni salah satu cara utk anda kumpul modal mula 

Cuma ingat pesan den tadi..
jangan lama-lama buat teknik ni.. letih woo..

~ Part III incoming 😋 

Najmi Adnan
 

>