scenery, moon, sky

Google My Business

Malam ni kita tolong klien ads setting Google My Business utk premis dia. Rugi bila orang cari brand kita tapi tak keluar dekat google.

Bila kita apply Google My Business, walaupun kita takde website, maps listing business kita masih boleh keluar apabila pengguna search bisnes kita di Google.
.
.
AGAK2 KAN…

Kalau kita ada premis, tapi tak buat benda ni, apa jadi bila customer Google brand kita?

Of course la tak keluar kan..

Jadi kemungkinan besar, mereka akan pergi ke pesaing2 kita yg keluar di carian Google. Tak ke rugi tu..
.
.
Step dia mudah ja, tapi yg ada premis je boleh apply Google My Business ni.

Google je “Google My Business” dan isi je semua yang dia minta tu. Setel..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top