BENGKEL FBADS ADVANCED UNTUK USAHAWAN MPR

bengkel FBADS ADVANCEd untuk usahawan mpr

4 u0026amp; 5 MEI 2019 (TAIPING, PERAK)

 “Whatsapp masuk setiap hari, walaupun dah tak update fb. Jualan pun naik” 

” 1 st time belajar buat ads. Tak sampai berapa minit, dah ada orang komen. 

 

– Puan Dahlia, owner cafe Red Paprika (Parit Buntar)

” Dalam masa 2 hari saya dapat 25 wasap. Dan saya berjaya close 5 customer 

 

– Puan Shu, owner Helena Official (Bandar Baharu)

Apa yang anda bakal belajar 2 hari nanti?

Antara teknik advanced yang bakal dipelajari

  • Teknik setting ads utk dapatkan banyak wasap (stop guna cara kuno post engagement u0026amp; boost post) 

  • Teknik virus (supaya iklan kita kerap keluar sampai pengguna fb terpaksa surrender u0026amp; minta no acc)

  •  Teknik supaya iklan tak keluar kepada warga asing (indon, bangla, dan nepal)

  • Close sale whatsapp u0026amp; Quick Reply

Feedback studen Adspro Academy:

Dulu sy ingatkan susah nak menjual pakej RM600++ tapi dgn teknik yg sifu Najmi ajar alhamdulillah..

Hafiz (Ipoh) – Produk Kesihatan

Alhamdulillah, baru run RM51.85 close 2 job package Rm2598. Terima kasih sifu Najmi u0026amp; Crew

Shafiq (Kuala Kangsar) – Photographer Wedding

Antara kelas yang go in detail tentang trick yang sangat UPTODATESangat berbaloi dengan content bernilai ribuan ringgit yang dikongsi dengan value yang sangat berpatutan, juga untuk menjimatkan kos fbads dengan respon yang berbaloi!!!!Jangan pernah segan untuk join!!!

Iman Computer Taiping

Class santai yg sangat berbaloi. Bayar murah tapi content macam class beribu.

Ingat kelas basic ni dah tak perlu untuk org macam saya ni dah lama run ads. Rupanya banyak lagi ilmu basic yang saya  tak tau.

Cikgu Fuad Catering – Manager

TERHAD 17 PESERTA TERAWAL YANG SERIUS SAHAJA!!

LOCK SEAT ANDA SEKARANG

10 PESERTA PERTAMA BAKAL DAPAT HARGA EARLY BIRD. BUAT TINDAKAN SEKARANG.

© Adspro Academy | All rights Reserved

Scroll to Top