ADS BOOTCAMP (PERAK & PENANG)

Group coaching fbads (Basic-Advance ). Kita belajar dari asas hingga advance.

Lock date cepat untuk kuasai ilmu ads yang proven dan uptodate.

" Whatsapp masuk lepas apply teknik virus. Customer yang sebelum ni seen, tiba-tiba wasap balik merayu-rayu nak beli. "

"Dalam masa 2 hari saya dapat 25 wasap. Dan saya berjaya close 5 customer. Walaupun page masih baru."
Puan Shu
Owner Helena Official
"1 st time belajar buat ads. Tak sampai sejam, dah ada orang komen."
Puan Dahlia
Owner Cafe Red Paprika

Apa yang anda bakal belajar 2 hari nanti? Sampai ramai yang dapat result lepas join !!

Psikologi Copywriting Pukau

Stop buat copywriting lembik yang tiada roh. Baru baca tajuk dah rasa bosan. Biar Trainer Adspro Academy dedahkan rahsia struktur copywriting proven yang kami dah guna berkali-kali untuk klien ads kami.

Belajar cara sebenar rangka ayat supaya bisnes & servis anda nampak POWER & BERBEZA di mata customer walaupun berlambak lagi peniaga lain yang jual produk macam anda.

Bawah ni result salah seorang peserta kami yang buat bisnes perfume. Walaupun pesaing bersepah, tetap boleh dapat result tip top.

Ads Manager Mastery

Dah bertahun buat fbads tapi masih lagi tak tahu cara sebenar susun atur kempen fbads supaya nampak pro?

Alahai, patut la dari dulu masih stuck dan susah nak scale iklan yang berjaya. Pada hari kedua bootcamp ini, kami jamin anda akan gigit jari dan penuh dengan ‘ooo’ moment, sama seperti peserta kami sebelum ini.

Kami akan pasti kan anda faham & master cara sebenar utk buat iklan dan split test supaya whatsapp menderu masuk.

Ketahui juga cara proven utk scale up iklan yang berjaya supaya bisnes anda terpaksa huru-hara lepas join Bootcamp 2 Hari nanti.

Meleleh tak kalau boleh dapat result macam ni?

Pantang Larang FB Ads 2019

Dah nak masuk 2020 tapi masih lagi guna trick & ilmu fbads yang dah kuno? Patut la iklan asyik tak jadi. Patut la iklan asyik dispparoved. Sampai tahap ada yang kena flag. Tapi masih tak sedar salah sendiri yang dibuat.

Khas untuk Bootcamp 2 Hari ini, team Adspro dah upgrade modul supaya pantang larang fbads paling latest & trick-trick fbads terkini dibongkarkan eklusif untuk anda. 

Bukan tu je tau. Semua peserta siap dapat modul printed macam dekat bawah ni supaya lepas habis kelas, senang nak ulangkaji.

topics Covered

tEKNIK TRAFFIC

Teknik ads supaya whatsapp senang masuk pada kos yang murah.

tEKNIK VIRUS

Teknik untuk hantui prospek yang pernah nampak iklan anda.

TRICK GAMBAR

Trick penyediaan gambar yang senang dapat respon pengguna social media.

COPYWRITING ADVANCED

Gali idea-idea yang boleh digunakan hasilkan ayat iklan berimpak tinggi.

asas-fbads.jpg

Jap.. Anda dah Pernah Buat Ads ke Belum ye?

Jika BELUM, dapatkan dulu Panduan Boost Post percuma di pin post group TELEGRAM kami. Dalam panduan ini, anda akan belajar:

  • Cara pasang ads guna Boost Post
  • Cukup jika anda ada smartfon
  • 3 Faktor Iklan Ads Tak Menjadi

Tapi jika anda dah PERNAH buat ads,

cepat-cepat join ADSPRO BOOTCAMP supaya WHATSAPP MASUK LEBIH LAJU dan murah !!

Macam mana kami tahu wasap dan sale anda akan naik lepas join group coaching Adspro? 

Sebab dah ramai usahawan dan pemilik bisnes yang terima nasib seperti di bawah lepas apply ilmu-ilmu psikologi dan teknikal ads advanced semasa bootcamp.

Dulu sy ingatkan susah nak menjual pakej RM600++ tapi dgn teknik yg sifu Najmi ajar alhamdulillah..

Hafiz ( IPOH ) -
Produk Kesihatan

Alhamdulillah, baru run RM51.85 close 2 job package Rm2598. Terima kasih sifu Najmi & Crew

Shafiq ( Kuala Kangsar ) - Photographer Wedding

Antara kelas yang go in detail tentang trick yang sangat UPTODATE.

Sangat berbaloi dengan content bernilai ribuan ringgit yang dikongsi dengan value yang sangat berpatutan, juga untuk menjimatkan kos fbads dengan respon yang berbaloi!!!!

Jangan pernah segan untuk join!!

Iman Computer Taiping

Class santai yg sangat berbaloi. Bayar murah tapi content macam class beribu.

Ingat kelas basic ni dah tak perlu untuk org macam saya ni dah lama run ads. Rupanya banyak lagi ilmu basic yang saya  tak tau.

Cikgu Fuad Katering - Manager

TERHAD 12 PESERTA sAHAJA dI TAIPING !!

DAN 20 PESERTA sAHAJA DI PENANG !!

Kenapa kami open sikit sangat seat? Sebab group coaching ini sangat praktikal.

Kena bawa laptop. Dan kena buat terus masa kelas. Ada yang join bootcamp, masa dalam kelas juga wasap masuk dan dapat close customer. Best kan?

Sebab tu Adspro Bootcamp anda wajib bertapa 2 hari. Kami nak anda betul-betul faham dan boleh buat sendiri setting ads lepas balik kelas!!

  • Modul Ads Bootcamp disediakan ( lebih 60 muka surat)
  • 3 trainer Adspro akan bantu anda sepanjang kelas
  • Bilik training ada aircond, surau, dan wifi yang lancar
Scroll to Top